Reference

merkator-novi-sad-1

Trgovine i krajnji korisnici

Na području trgovine i maloprodaje, informaciona tehnologija je ključna za rast prihoda. Svakodnevni rad i monitoring, razvoj novih tržišnih segmenata, novih proizvoda i usluga moguće je samo uz korišćenje savremene IT tehnologije.
19082011-urgentni-centar-v3s

Zdravstvo

Zdravstvene ustanove, kako javne tako i privatne, sa modernom laboratorijskom opremom i medicinskim aparatima zahtevaju kompletno rešenje vezano za kvalitetno napajanje električnom energijom. Besprekidan rad je neophodan više nego ikada pre.
partneri

Finansije i osiguranje

Finansijski sektor je vitalno zavisan od izvora informacija. Bezbednost podataka i dostupnost mreže je od ključnog značaja za obezbeđivanje konkurentnosti. Kratak gubitak napajanja električnom energijom može da košta finansijske i osiguravajuće institucije čitavo bogatstvo.
gorenje-studio-valjevo

Industrija

U industriji se često obnavlja oprema porebna za rad. Sa promenom opreme za rad menja se i zahtev za napajanje sistema tako da morate biti u stalnom kontaktu sa vašim dobavljačem opreme za besprekidno napajanje kako bi ste poboljšali i unapredili vaš sistem i smanjili troškove vaših proizvodnih postrojenja.
Dalje
snabdevanje, napajanje

Telekomunikacije

Televizija, radio, telefonija, internet, telekomunikacione ili radiodifuzne kompanije moraju imati kontinuirano i nesmetano snabdevanje informacijama da bi obezbedili uslugu svojim gledaocima, slušaocima, čitaocima i ostalim korisnicima usluga.
efikasnost

Javni sektor i obrazovanje

Savremeno društvo zahteva efikasnu i servisno orijentisanu administraciju. Pored toga, od vodećih javnih institucija se očekuje inicijativa u uvođenju savremenih trendova kao što su moderne elektronske uprave i ekološki orijentisani računski centri.