Zatvorena verzija - Dizel električni agregat u zvučno izolovanom kućištu

Dizel električni agregat u zvučno izolovanom kućištu

Zatvorena verzija agregata je posebno prikladna za spoljnu postavku, a u nekim slučajevima se takođe preporučuje i za unutrašnje prostorije, naročito tamo gde je potrebna dodatna zaštita okoline od uticaja buke agregata. Zvučno izolacioni materijal koji je pričvršćen na unutrašnju stranu kućišta sprečava prenos buke u okolinu, istovremeno je i otporan na vatru i u skladu sa Euroclass Bs2D0. Samo kućište agregata je modularne konstrukcije, svi njegovi delovi su lakirani i obezbeđuju dug vek trajanja, kao i otpornost na rđanje.

Kod agregata je važno obezbediti dovoljno goriva za pogonski motor, za to su dostupni rezervoari za gorivo u samom postolju agregata (do 24 sata). Značajno duže vreme autonomnog rada može se obezbediti pomoću spoljnih rezervoara, koji su povezani sistemom cevi i pumpi sa rezervoarom u postolju agregata.

Više vrata sa kukama i bravama omogućavaju jednostavno održavanje i servisiranje na uređaju, sprečavajući neovlašćen pristup ili neovlašćene intervencije na uređaju.

Virtuelna elektrana

Dug vek trajanja

Snaga 10 kVA - 3000 kVA

Fabrički testirano

Motori i generatori

Perkins – Volvo – Penta – Deutz – MTU – MAN – John Deere – Iveco – Stamford – Leroy Sommer – Marelli – Mecc Alte

Kontaktirajte nas