Servis i održavanje

Servis UPS uređaja i dizel elektro agregata

Iskusna, konstantno obučavana servisna ekipa Mides sistema profesionalno obavlja servis UPS uređaja i dizel elektro agregata.

Kao generalni zastupnici za Srbiju servisiramo General Electric UPS i ABB UPS uređaje. Posedujemo znanje i iskustvo i vršimo servisne intervencija i na APC UPS, Eaton UPS, Riello UPS, MGE UPS i ostalimUPS uređajima.

Obuka

Ugovori o održavanju

Samo dobro održavani uređaji će obezbediti pouzdano napajanje potrošača i njihova potrošnja električne energije će biti optimalna.

Preventivno održavanje
Preventivno održavanje se na osnovu preporuka proizvođača izvodi jednom do dva puta godišnje.
Održavanje opreme obuhvata čišćenje svih modula, pregled opštih uslova rada, kalibraciju i merenja,analizu alarma i ako je potrebno preduzimanje odgovarajućih mera u cilju otklanjanja nepravilnosti…

Telefonska pomoć 24 sata
24 sata na dan, sve dane u godini vam je na raspolaganju podrška naših stručnjaka u smislu savetovanja u vezi sa vašim sistemom neprekidnog i rezervnog napajanja. Usuga je dostupna svim našim ugovornim partnerima.

Nadogradnja sistema
Prilikom servisnih pregleda i održavanja predlažu se ili izvode manje nadgradnje koje su potrebne za optimalan rad sistema napajanja.

Rezervni delovi
Ako se odlučite za ugovor o održavanju bilo kojeg modula, nudimo vam originalne rezervne delove, overene i testirane od strane proizvođača opreme. Sve osnovne rezervne delove imamo na našem lageru, što je preduslov za brzo reagovanje i otklanjanje kvarova.